Werkwijze

Welkom bij Stemaxx voor uw wensen op het gebied van Keukenbouw en Interieurbouw.

Kennismaking

“We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en denken graag met u mee.”

In een vrijblijvend gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor worden uw wensen geïnventariseerd. Wij nemen hiervoor ruim de tijd, zodat we elkaar goed leren kennen en wisselen ook praktische inzichten uit. Zo creëren we samen een ontwerp dat afgestemd is op de behoefte van u, onze klant. Daarbij zijn persoonlijke inleving, eerlijke feedback en productkennis zonder ego vanzelfsprekende waarden.

Uw wensen worden door Stemaxx vertaald in een 3D-ontwerp.

Ontwerpen

Als de ideeën zijn besproken gaan wij aan de slag met een 3D-ontwerp. Met dit ontwerp verwachten wij u te kunnen inspireren. Het 3D-ontwerp geeft u letterlijk een kijkje in uw huis met de nieuwe keuken of maatwerkproject. Pas als u net zo enthousiast bent over het ontwerp als wij, gaan wij aan de slag met de offerte.

“Zo bieden wij exclusief maatwerk. Elke project is voor ons uniek!”

Uitvoering

In onze werkplaats wordt het correct ingemeten maatwerk door Stemaxx uitgevoerd.

Als alle wensen afgestemd zijn en er een akkoord is, wordt het project in onze planning opgenomen. Na het exact inmeten van het project gaan we in onze werkplaats aan de slag. Met een klein team doen we er grootse dingen. Uw idee krijgt vorm, precies zoals u het voor ogen had. Uiteraard voorzien we u ook van installatietekeningen en houden we contact, daar waar gewenst.

“Maatwerk, want standaard is niet genoeg.”

Montage

Op de geplande datum wordt het eindresultaat vakkundig en goed gemonteerd. Stemaxx zorgt voor een nette afwerking en opgeruimde locatie.

Na een goede afstemming is de volgende stap de montage. Met grote zorgvuldigheid gaan we bij u thuis aan de slag. Stap voor stap wordt het eindresultaat zichtbaar.

Uiteraard is het enige wat telt is dat u op en top tevreden bent met het eindresultaat:

“Een unieke ‘Stemaxx’ creatie, geheel naar uw wensen!”